Skip to main content
Waarde toevoegen aan de
woon- en werkomgeving

Het bedrijf

Producten die generaties overstijgen

Met onze aluminium en stalen producten voegen wij maximale waarde toe aan werk- en leefomgevingen. Dagelijks verdiepen we ons in de situatie en wensen van opdrachtgevers én eindgebruikers en passen onze producten daarop aan. Hierdoor dragen we bij aan de functionaliteit, duurzaamheid en beleving van elk gebouw.

50 jaar expertise

Onze raam-, deur- en gevelsystemen hebben de afgelopen 50 jaar hun weg gevonden naar diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland. We blijven ons bedrijf optimaliseren op basis van de behoeften van opdrachtgevers en de markt. Onze opgedane kennis en ervaring vormen een solide basis voor een veelbelovende toekomst.

Onze merkwaarden

Partnerschap
Bij ons draait het om opdrachtgevers én eindgebruikers. Het draait om partnerschap. Meedenken en adviseren zijn hierbij net zo belangrijk als de productie en montage.
Expertise
Decennia aan expertise in combinatie met onze moderne productiefaciliteiten en ervaren montageteam maken onze gevels de benchmark. Onze gevels hebben een ijzersterk trackrecord en staan synoniem voor kwaliteit.
Verantwoordelijkheid
Gedurende het hele bouwtraject denken wij actief mee en nemen wij onze verantwoordelijkheid. Samenwerken is waar onze kracht ligt: samen realiseren wij het beste resultaat voor eindgebruikers.
Daadkracht
Wij zijn slagvaardig doordat wij alle disciplines, van advies tot productie en van levering tot montage, onder één dak hebben. Wij zijn gedreven om elke dag meerwaarde te realiseren voor onze opdrachtgevers.

Duurzaamheid

Duurzaam vanuit elk perspectief

Wij ontzorgen en denken het hele traject mee om de behoeften van onze opdrachtgevers te vertalen naar gevels van maximale meerwaarde. Gevels met meer kwaliteit, duurzaamheid en rendement. Gevels met minder zorgen, onderhoud en kosten. Met milieuvriendelijke materialen en een duurzaam productieproces realiseren wij blijvende waarde en comfort voor eindgebruikers. Wij zijn dé betrouwbare partner voor de lange termijn. Wij zijn duurzaam vanuit elk perspectief.

Duurzaam bouwen

Het verminderen van CO2 uitstoot is een actueel thema in de bouw. We moeten voldoen aan toenemende duurzaamheidseisen, niet alleen volgens de wet maar ook vanuit opdrachtgevers. Samen met partners als Schüco en Jansen kunnen we hier een actieve bijdrage aan leveren. Zo gaan wij steeds meer voor circulair. In toenemende mate worden gebruikte materialen aan het einde van hun levensduur hergebruikt. Hiermee vergroten we onze bijdrage aan de circulaire economie.

Onze
partners

Schuco is wereldwijd toonaangevend aanbieder van aluminium raam-, deur- en gevelsystemen. Schüco staat net als Meer Gevelsystemen voor kwaliteit, design en duurzaamheid.

Wij zijn partner van het Zwitserse bedrijf Jansen. Wij leveren met de profielen van Jansen innovatieve totaaloplossingen in stalen ramen, deuren en vliesgevels.

Werkwijze

Dit is
hoe wij
werken

01 | 04

Advies

Het voortraject is van groot belang. Wat zijn de wensen van de eindgebruiker, de veiligheidseisen, het gewenste comfort? Door de flexibiliteit van onze vakmensen kunnen we maatwerk en innovatieve oplossingen adviseren. Wij zijn uw partner die tijdens het hele traject meedenkt, adviseert en ontzorgt.

02 | 04

Ontwerp &
bestek

In de ontwerp- en bestekfase zorgen we voor de nauwkeurige beschrijving van het werk. We creëren de technische tekeningen met specificaties en details, zoals afmetingen, materialen en uitvoeringsmethoden.

03 | 04

Productie

Wij beschikken over een eigen productielocatie met een grote diversiteit aan CNC-aangestuurde machines. We gebruiken hierbij milieuvriendelijke materialen en hanteren een duurzaam productieproces. We behouden optimale controle over de kwaliteit van onze verschillende producten, omdat we de productie in eigen huis hebben.

04 | 04

Montage

De montage van uw producten wordt eveneens uitgevoerd door onze gedreven vakmensen. Dit betreft de installatie van complete gevelsystemen in staal- en aluminium, inclusief alle gevelonderdelen, zoals raamsystemen, deursystemen, schuifpuien, vouwwanden, serres en automatisering. Door de inzet van eigen monteurs, houden we optimale controle over de kwaliteit.

Aansluiten bij ons team?

Samenwerken is waar onze kracht ligt, met onze opdrachtgevers en elkaar. Word jij onderdeel van ons team van gedreven vakmensen?

Certificeringen

Onze keurmerken

Voor Meer Gevelsystemen is veiligheid belangrijk en daarom is het bedrijf VCA**-gecertificeerd.

De stichting AluEco bevordert duurzaamheid. AluEco stimuleert het gebruik van moderne geveltechnologie voor duurzame gebouwen. 

Meer Gevelsystemen levert conform de kwaliteitseisen en adviezen van de VMRG.

MeerDeur

Meer Gevelsystemen is net als MeerDeur onderdeel van de MeerGroup. MeerDeur is specialist in de ontwikkeling, productie en montage van (automatische) deuren voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. Van agro tot maakindustrie en van utiliteit tot retail.

Gevels van meerwaarde

U kunt de complete realisatie van gevels aan ons overlaten. Van advies en het ontwerp tot en met de productie en realisatie: wij doen alles volledig in eigen beheer.